YAAO 6000: Ένα smartphone με αποσπώμενη μπαταρία 10.900mAh

0
Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι από το smartphone τους σήμερα είναι η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές έχουν βελτιώσει σημαντικά την χαρακτηριστικά όπως κάμερα, οθόνη, επεξεργαστή, αλλά όχι και την μπαταρία.

Ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών φορά μπαταρία γύρω στα 3000mAh, κατασκευαστές και developers έχουν καταφέρει να διαχειρίζονται καλύτερα την κατανάλωση ενέργειας με την ανάπτυξη power-efficient hardware και software, αλλά ακόμη υπάρχει χώρος για βελτίωση. Μέχρι να γίνει η βελτίωση στην διάρκεια ζωής των μπαταριών, οι περισσότεροι καταφεύγουν στη λύση των power banks.

Μια άλλη λύση είναι οι τεράστιες μπαταρίες στα smartphones, μια τάση που κερδίζει όλο και περισσότερους Κινέζους κατασκευαστές. Οι Κινέζοι επιλέγουν να βάλουν μέσα ένα ολόκληρο power bank, αντί να το κρατάς στο χέρι. Ένα τέτοιο smartphone είναι το YAAO 6000 με μπαταρία 10900mAh, όσο είναι περίπου ένα εξωτερικό power bank. Αν κρίνουμε από τα renders, το πάχος του YAAO δεν φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το YAAO 6000 ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών 720×1280 pixels TFT, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapxiel.

Η μπαταρία του εκτός από τεράστια είναι και αποσπώμενη, στην περίπτωση που δεν σου φτάσουν τα 10900mAh, να μπορείς να την αλλάξεις.

Το YAAO 6000 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Κίνα με τιμή στα 220 δολάρια. Δεν περιμένουμε να το δούμε στην παγκόσμια αγορά, εκτός αν το πάρουν άλλες εταιρείες όπως Blu ή Vivo, κάνουν rebranding και το λανσάρουν.



















Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top