Μια περιπέτεια σας περιμένει στο Shiness: The Lightning Kingdom

0
Αν και πλησιάζει στο τέλος της, η φετινή χρονιά έχει να μας προσφέρει ακόμα μερικούς πολλά υποσχόμενους τίτλους. Τέτοια περίπτωση αποτελεί το Shiness: The Lightning Kingdom από την νεοσύστατη Enigami, με έδρα την Γαλλία και με εκδότη την Focus Home Interactive. Η γαλλική εταιρία δουλεύει πάνω σε αυτό το παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια με αυτό να έχει ήδη κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς όπως Games Connection 2014, Indies Games 2015 και Gamescom 2015.

Στο Shiness αναλαμβάνετε τον ρόλο του Chado και των τεσσάρων φίλων του καθώς προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον κόσμο της Mahera όπου μαστίζεται από έναν πόλεμο μεταξύ αρκετών βασιλείων. Ο πρωταγωνιστής όμως είναι ιδιαίτερος, καθώς έχει την ικανότητα να βλέπει και να επικοινωνεί με ένα πνεύμα, που κανείς άλλος δεν φαίνεται να μπορεί, με το όνομα Shiness.

Ο κόσμος της Mahera είναι πλούσιος σε αντιπάλους τους οποίους θα αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα μάχης που συνδυάζει στοιχεία διάφορων fighting παιχνιδιών μαζί με την χρήση ξορκιών. Ο κάθε ένας από τους χαρακτήρες σας έχει και από μια ιδιαίτερη ικανότητα, η οποία δεν δίνει μόνο κάποιο προβάδισμα κατά την διάρκεια της μάχης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον κόσμο του παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρυμμένα σημεία του χάρτη και συνήθως ανταμείβοντας σας με κάποιου είδους εξοπλισμό ή μια νέα ικανότητα για κάποιον από την ομάδα σας. Επιπλέον υπάρχει ένα καλά οργανωμένο σύστημα φήμης, την οποία μπορείτε να καθορίσετε μέσα από τις πολυάριθμες δευτερεύουσες αποστολές που προσφέρει το παιχνίδι.

Το Shiness υποτίθεται ότι θα έβγαινε στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά πήρε παράταση για το δεύτερο. Ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους.





πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top