Mod που αλλάζει τις καιρικές συνθήκες στο CS:GO

0
Αν και πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο κοινό και εξίσου τεράστια θέση στον χώρο των παιχνιδιών, το CS:GO είναι ένα κλασσικό shooter που μένει όσο πιο απλό γίνεται. Αυτό ακριβώς θέλουν να αλλάξουν και οι Lewis Palfrey και Luke Millanta με το Changing Weather Collection mod (εν συντομία CW).

Το εν λόγω mod αποτελεί μια φιλόδοξη προσπάθεια προσθήκης καιρικών φαινομένων στον διάσημο τίτλο. Αυτές οι προσθήκες δεν είναι απλά αισθητικές παρεμβάσεις στους χάρτες του CS: GO, καθώς ανάλογα με τον καιρό που θα έχετε, θα αναγκαστείτε να παίξετε με συγκεκριμένο τρόπο, δημιουργώντας νέες τακτικές στο πεδίο της μάχης. Σε περίπτωση μιας ανεμοθύελλας, για παράδειγμα, λόγω μειωμένης ορατότητας οι μάχες γίνονται από πολύ κοντινή απόσταση, άρα κάποια όπλα μπορεί να σας δώσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων σας. Σε περίπτωση καταιγίδας, η βροχόπτωση θα σβήσει οποιαδήποτε φωτιά από μολότοφ, καθώς και θα καλύπτει τον ήχο των βημάτων, κάνοντας πιο δύσκολο τον εντοπισμό των αντιπάλων.

Συνολικά το CW προσφέρει για την ώρα μόνο στις πίστες Dust2, Cache, Mirage και Overpass 10 καιρικές συνθήκες (συμπεριλαμβανομένου και του κανονικού καιρού) με κάθε μια από αυτές να χρησιμοποιείται τυχαία ανά γύρο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το mod, κατεβάζοντάς το από την επίσημη σελίδα του στο Steam.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top